Komplette tv-løsninger

Vores Ydelser

Komplette tv-løsninger

I samarbejde med dig skaber vi en individuel tv-væg, som matcher dine ønsker og behov. Fælles for dem alle er man får en stilfuld væg, hvor tv’et integreres fremfor at være en klodset kasse med kabler, som man tidligere har været vant til.

Blandt andet kan vi hjælpe med:

  • Tv’et er monteret på væggen og er enten rammet ind af akustik paneler eller træ lameller. En flot løsning hvor tv og væg smelter sammen.

  • Fritstående tv-væg som produceres i lameller eller beklædt med akustik paneler. Tv’et indsættes i en ramme. Den fritstående væg giver liv til et rum og er desuden en stilistisk rumdeler.

  • – Rotérbar tv-væg, hvor tv’et er integreret i selve væggen og kan drejes efter ønske. En oplagt løsning til eksempelvis et stort fællesrum eller en stue, hvor tv’et bruges på flere måder og af mange mennesker. En eksklusiv løsning med stor wauv-effekt.
komplette tv-løsninger - Komplette TV-løsninger - Stensbæk Byg - Billede3
komplette tv-løsninger - Komplette TV-løsninger - Stensbæk Byg - Billede6
komplette tv-løsninger - Komplette TV-løsninger - Stensbæk Byg - 2C2A0529

Dette er blot de typiske løsninger. Skulle du en god idé, der går ud over løsningerne, er vi også klar på at føre den ud i livet.

Byg selv

Har du hænderne rigtig skruet på, sammensætter vi gerne et byg selv-sæt, hvor du selv kan sætte din tv-væg op. Væggen laves efter dine ønsker og behov, så du kan nå i mål med dit projekt.

Processen

  1. Du kontakter os med dit ønske om en tv-løsning.
  2. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud ud fra dine mål, valg af træsort, materialer osv.
  3. Godkendelse fra dig
  4. Opsætning af enten os eller gennem en byg selv løsning.

Få et uforpligtende tilbud af Stensbæk Byg